Bied een stage of werkplek aan

Binnen de ACADEMIE is er een trainingsgroep met studenten die zich aan het oriënteren is op een passende werkplek. Dit kan gaan om betaald of onbetaald werk.
Nadat zij erachter zijn welke werkzaamheden bij hen passen, willen ze gaan om te ervaren of het ook écht zo is. Hiervoor zijn we hard op zoek naar stageplekken. Denk hierbij aan: werkzaamheden in de keuken, de was, schoonmaak, de receptie, het groen, op het gebied van websiteonderhoud, monteren van PR materiaal of inspreken ervan.

Daarnaast zijn er studenten die vaardigheden willen leren die niet perse werkgerelateerd zijn, maar waarin het bedrijfsleven wel een leuke plek kan zijn om de vaardigheden nog meer eigen te maken. Want hoe meer je met een nieuwe vaardigheid bezig bent, hoe beter je het eigen maakt.
We hebben studenten die leren strijken. Misschien heeft jouw bedrijf wel was die gestreken moet worden.
We hebben studenten die bezig zijn met Facebook. Misschien plaatst jouw bedrijf wel veel berichten op Facebook dat nu een student zou kunnen doen.

Afslag Werk

Neem contact op met Afslag Werk, de afdeling binnen Ons Tweed Thuis die met cliënten op zoek gaat naar de passende werkplek.

Afslag Werk is een regionaal re-integratiebedrijf met het keurmerk Blik op Werk.
Afslag Werk is er voor alle mensen met een beperking. Mensen die op zoek zijn naar een onbetaalde… óf betaalde baan op de reguliere arbeidsmarkt.
Het woord ‘Afslag’ betekent een nieuwe richting.
De cliënt gaat samen met Afslag Werk van Ons Tweede Thuis voor een verandering van zijn of haar koers.
Of het nou een grote of een kleine verandering is.

De contactgegevens zijn: afslagwerk@onstweedethuis.nl of 020-42 63 600.
Voor meer informatie kunt u ook naar: https://nlonst-buzulungu.savviihq.com/afslag-werk/